Groep 3

sneeuwpret

Sinterklaastijd

De sint is weer in het land. Ook heeft hij onze klas bezocht. Het was weer die rommelpiet. Maar gelukkig hadden de kinderen alles zo weer opgeruimd. Als ze dat thuis ook zo doen???? Ook hebben we de gekregen pepernoten maar gebruikt voor een mooie rekenles.

Naar stadion fc Twente

Vandaag was het dan zover. Liam had een prijsvraag gewonnen en depri was een rondleiding door het stadion van fc Twente. We werden opgehaald met de spelersbus van fc Twente. Eenmaal aangekomen werden we verwelkomt door 2 heren ( 1 van hen was oud speler Henny)en zij hebben ons een rondleiding gegeven door het hele stadion. We hebben in de duurste stoelen van het stadion gezeten, maar ook in de rug out en op een spelers stoel in de kleedkamer. Daar stond een prullenbak met een enorme deuk erin en wat blijkt, dat heeft voetballer Pelle gedaan na een wedstrijd.

Het was een geweldige dag die wij niet snel vergeten!

 

Bouwen met blokjes

resultaat van gouden weken

We zitten alweer 6 weken in groep 3 en we kunnen al een paar woorden lezen en zelfs schrijven in schrijfletters. Ook zijn we al een paar keer in grote gymzaal geweest en dat was zeer geslaagd. Nu zijn we druk met het kinderboekenthema Voor altijd jong. We gaan oa een stamboom maken.

 

de schrijfles