Groep 4

Hallo allemaal,

Welkom allemaal op de groepspagina van

Groep 4.

 

We zullen in de loop van het jaar hier foto’s en verslagen plaatsen van allerlei dingen die we meemaken. Veel kijkplezier!!

 

Deze week zijn wij druk geweest met de kinderboekenweek. Het thema dit jaar was griezelen! Verder hebben we verhalen geschreven en tekeningen gemaakt. Vandaag was de afsluiting van de kinderenboekenweek en deze hebben we gezellig met de hele school afgesloten.

 

 

Vandaag ons eerste echte zwemles in het binnenbad! We hebben baantjes gezwommen en zelfs de hurksprong geoefend die wordt gebruikt bij het reddingszwemmen! De laatste 5 minuten mochten we lekker vrij zwemmen!

 

Vandaag hebben we met de hele school de gouden weken afgesloten. Linde en Elia vertelden wat we de afgelopen weken hebben geleerd en hebben ons mooie groepswerk gepresenteerd: “Iedereen vlinder eigen en uniek”

De eerste 2 weken zijn verstreken en wij hebben hier al veel geleerd. Zo weten wij nu wat een zelfstandig naamwoord is en hebben wij geleerd makkelijk te rekenen met behulp van andere sommen. Deze 2 weken zijn wij ook druk geweest met de ‘gouden weken’ hier hebben wij elkaar leren kennen en het belangrijkste wat wij hebben geleerd is dat iedereen anders is! Wat waren deze weken leuk en gezellig en dat moesten we natuurlijk afsluiten met een groepsfoto! (zie boven aan deze pagina)