Groep 4

Hallo allemaal,

Welkom allemaal op de groepspagina van

Groep 4.

 

We zullen in de loop van het jaar hier foto’s en verslagen plaatsen van allerlei dingen die we meemaken. Veel kijkplezier!!

 

 

(19 sept. 2018)
Vandaag ons eerste echte zwemles in het binnenbad! De laatste 5 minuten mochten we lekker vrij zwemmen!

 

(29 sept. 2018)
Vandaag hebben we met de hele school de gouden weken afgesloten. Christiaan en Jip vertelden wat we de afgelopen weken hebben geleerd en hebben ons mooie groepswerk gepresenteerd: “Iedereen vlinder eigen en uniek”

De eerste 2 weken zijn verstreken en wij hebben hier al veel geleerd. Zo weten wij nu wat een zelfstandig naamwoord is en hebben wij geleerd makkelijk te rekenen met behulp van andere sommen. Deze 2 weken zijn wij ook druk geweest met de ‘gouden weken’ hier hebben wij elkaar leren kennen en het belangrijkste wat wij hebben geleerd is dat iedereen anders is! Wat waren deze weken leuk en gezellig en dat moesten we natuurlijk afsluiten met een groepsfoto/tekening! (zie boven aan deze pagina)

 

(12 okt. 2018)

Vandaag was de afsluiting van de kinderboekenweek. Wij mochten in groep 4 een prachtige vriendschapstekening maken. Britt kwam als winnares uit de bus en mocht een prachtig prijsje in ontvangst nemen!