Groep 8

Sinterklaas in groep 8!

We hebben een erg gezellige ochtend gehad met prachtige surprises en mooie gedichten. Rond kwart over 11 kwam de Sint ook nog even bij ons in de klas. Een aantal kinderen moest nog wel even bij hem komen! We hebben samen gedanst met de Pieten en om 12 uur hadden we vrij.

Groetjes groep 8

 

 

November was de maand van de schoolbezoeken. We zijn bij het Reggesteyn, de Pius en het AOC geweest. We hebben veel gezien en geleerd. In januari bezoeken we de Waerdenborch. Ook hebben we meegedaan aan het korfbaltoernooi. Met twee teams hadden we een sportieve en gezellige middag! Hieronder een impressie!

 

 

Pré- advies gesprekken

Op dinsdag 15 en woensdag 16 november houden wij de pré-adviesgesprekken. U krijgt hiervoor te zijner tijd een uitnodiging via Klasbord!

 

Science on tour

Vorige week donderdag zijn we met de klas naar het gemeentehuis geweest voor Science on tour! We kregen uitleg over en bij verschillende proefjes en experimenten. Het was erg leuk en leerzaam!

   

 

Hallo allemaal,

Welkom op de groepspagina van groep 8! Ons laatste jaar op de Klim Op! Spannend maar vooral ook erg leuk! We zijn goed gestart. De Gouden Weken zijn inmiddels voorbij en afgelopen week hebben we deze afgesloten met de presentatie van ons schilderij: “Samen op weg naar onze top op de Klim Op! Iedereen is een superheld!”

Jullie kunnen ons dit schooljaar volgen op klasbord! We werken allemaal met een agenda om te leren plannen en ons voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. De agenda moet elke dag mee naar school. We hebben twee keer per week huiswerk. Maandag begrijpend lezen en donderdag rekenen. Verder hebben we natuurlijk verschillende toetsen door het schooljaar heen.

Tot ziens! Groetjes juf Joyce en juf Marloes