Groep 4

Hallo allemaal,

Welkom allemaal op de groepspagina van onze groep.
Op onderstaande foto hebben wij onszelf getekend en in een prachtige lijst gehangen 🙂

 

13 sept.

Vandaag was de openingsviering van de school. De eerste 3 weken zijn wij bezig geweest met de gouden weken. We hebben veel samenwerkingsspelletjes gedaan voor de groepsvorming. In de laatste week hebben we een groepswerk gemaakt en gepresenteerd. Dit hebben Bas en Maja gedaan. “We zijn zo trots als een pauw”

16 sept.

Vandaag kregen wij les over robotica! We hebben geleerd hoe onze robot Cozmo in elkaar zat. We hebben met hem gespeeld en hem verzorgd 🤖 Het belangrijkste van deze les was natuurlijk het programmeren. Wij hebben een route gemaakt en de robot verteld wat hij moest doen. De kinderen waren erg enthousiast 😄

                                           

18 okt.

De afgelopen 2 weken hebben wij gewerkt aan het thema ‘De ruimte’ 🚀 🛸 . Wij hebben geleerd hoe het heelal en het zonnestelsel in elkaar zit. We hebben het thema afgesloten met een mooi handvaardigheidswerk.

11 okt.

Vandaag was de afsluiting van de Kinderboekenweek. We mochten allemaal een tekening maken en hier konden we een prijs mee winnen ✏️  Dit was onze topper van een winnares.


16 okt.

Elke woensdag genieten wij van een het schoolzwemmen. Vandaag hadden wij geluk bij het zwemmen… omdat het de laatste keer voor de herfstvakantie was mochten wij vrij zwemmen 🏊🏼‍♂️